Инвеститори

Инвеститор

„Димант“ ООД Русе е създадено през 2005 г. като продължител на дейността на ЕТ „Димант – СК“, създадена през 1994 г. и ЕТ „Антонина“ – 1996 г. Предметът на дейност на фирма Димант е директен внос и търговия с метали и метални изделия. Само за няколко години успява да се наложи и се превръща в търсена фирма на пазара на метали в България. Компанията е семейна и постига значително развитие след 2005г.
Следвайки насоките на програмата си за развитите и използвайки предимствата, с които разполага, Димант ООД продължава да развива и обогатява дейността си в условията на конкурентна среда и динамично променящ се и пълен с предизвикателства пазар на метали и метални изделия.
„Димант“ ООД е вносител, производител и търговец на следните материали и изделия от метали:
* Арматурно желязо – А ІІІ, Бетонно желязо – А І и Арматурна заготовка
* Сортов прокат, Евро профили и ГВ, СВ и Поцинковани ламарини.

Дългосрочната цел на „Димант“ ООД, следвайки предизвикателството да се превърне в един от големите доставчици на метали в България е изпълнена, а именно със своя пазарен дял към днешна дата фирмата е един от лидерите на пазара на арматурно и бетонно желязо в България.

Контакти:

🌐 www.metali-dimant.com

📧 dimant_ood@abv.bg

Строител

Фирма „Интис” ООД е основана 1993 г. в гр. Русе. От тогава фирмата развива дейност в областта на строителството на административни, жилищни, обществени и производствени сгради и халета,
както и в обновяването и изграждането на приветлива градска среда.

От основаването си до сега фирмата е изпълнила редица сгради и производствени халета както в гр. Русе и областта, така и в страната. Освен в областта на строителството фирмата се развива и в производството на фасадни и интериорни бои и мазилки, армировка и заварени мрежи, бетон и бетонови продукти. Всички произвеждани материали се изпитват в собствената строителна лаборатория, намираща се на територията на складовото ни стопанство.

Благодарение на голямата си производствена и складова
база, разпростираща се на 25 дка, фирмата има капацитет за изпълнение на големи поръчки и съхранение на всички необходими материали за строителството. Със своите над 150 служители и експерти, професионалисти във сички области на строителството с богат опит, „Интис” ООД остава конкурентна на пазара и се продължава да запазва позициите си на лидер в бранша в гр. Русе.

Контакти:

🌐 www.intis.bg

📧 intisbg@gmail.com

„Димант“ ООД Русе е създадено през 2005 г. като продължител на дейността на ЕТ „Димант – СК“, създадена през 1994 г. и ЕТ „Антонина“ – 1996 г. Предметът на дейност на фирма Димант е директен внос и търговия с метали и метални изделия.